*
 • Contact
*
*
*
* Portal instante Arges
* Curtea de Apel Pitesti
* Tribunalul Arges
* Judecatoria Pitesti
* Judecatoria Curtea de Arges
* Judecatoria Câmpulung
* Judecatoria Topoloveni
* Judecatoria Costesti
* Tribunalul Specializat Arges
*
Justitie Argeș  • Activitate internă
*
*

ultimele noutăți

 
*
*

Baroul Argeș - caută avocatul care să te reprezinte
[ mai mult ]

*
Justiție Argeș - termeni și condiții de utilizare a site-ului
Site-ul http://www.justitie-ag.ro este proiectat și realizat de Marius DUMITRU.
Sunt interzise:
 • folosirea în scop comercial a conținutului site-ului.

 • transferul, introducerea, modificarea sau ștergerea datelor conținute ori restricționarea accesului la aceste date.
 • Nerespectarea termenilor și condiților de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996 și ale legii nr. 161/2003.
  Conținutul site-ului are caracter pur informativ fără a se substitui publicațiilor oficiale, neputând fi folosit ca baza legală pentru nici o acțiune/demers în fața terților.
  Proiectantul nu își asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat, între conținutul site-ului și informațiile reale.
  Dacă doriți să aveți siguranța ca informațiile sunt conforme cu realitatea, va rugăm sa le consultați direct la arhiva instanței respective.
  În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informațiile curpinse în acest site, recomandăm consultarea și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținându-vă în totalitate. Proiectantul nu își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.
  Serviciul de consultanța se adreseaza persoanelor fizice și juridice, fără a se substitui consultanței acordate de un avocat în temeiul contractului de asistență juridică încheiat potrivit legii. Folosind acest serviciu, sunteți de acord ca, indiferent de circumstanțe, atât administratorii secțiunii cât și consultanții colaboratori nu vor putea fi făcuți răspunzători pentru informațiile furnizate/conținute/omise sau/și pentru consecințele împrejurării de a fi urmat sau nu sfaturile oferite în cadrul serviciului.
  Utilizarea serviciilor oferite în cadrul site-ului, implică acceptarea necondiționată din partea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de utilizare a acestora.
  Proiectantul își rezervă dreptul de a schimba conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe acest site și nu au caracter retroactiv.
  *
  *
  Justiție Argeș  • Contact
  *
  Contorizare vizite
  eXTReMe Tracker